About

Betydningen af Buntu


V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

Partnere


 

Else Bie, indehaver af BieHappy - Goodheart Coach, Happy manager, Psykoterapeut og meget mere...

 

Else bidrager med hendes fantastiske faglige bagrund, og altid varme og latterspredende milde væsen. Med et bredt kendskab til mange forskellige indgange, til både den fysisike men isør den åndelige bevidsthed, arbejder hun dybt, bredt og højt. Der skabes et rum af forståelse og accept i det du sidder med. Her flytter vi bjerge! 

 

Det er med stor glæde og stolthed Buntu har danet par med BieHappy, vi arbejder i et fælles rum hvor vi bygger broer for at skabe en større forståelse får den åndsbevidsthed der løfter os som individer, men også som helhed.

 

WWW.BIEHAPPY.DK

 

Certificeret ID-psykoterapeut på ID-Institutet ved Ole Vadum Dahl

Samtale og kriseterapeut på Uranus Terapuetskolen

Voksenunderviser på Odense Seminarium

Personlig udviklingslærer

Management- og trivselskonsulent på ID-Institutet ved Ole Vadum Dahl

Latterinstruktør på Latterinstitutetved Hanne Gotlieb

Laughterleader hos den Indiske læge Dr. Madan Kataria

Certificeret Lattercoach ved den amerikanske psykoterapeut Annette Goodhaert

About Buntu


 

Buntu er et event, kursus og konsulentfirma, der tilbyder rådgivning og behandlinger indenfor sundhed, spiritualitet og latter. Vi tilbyder foredrag og sundhedsevents med fokus på den fysiske og åndelige balance (sundhed) via behandlinger, naturlig kosttilskud og din egen deltagelse, 

Vi skaber en større forståelse og bevidsthed om vigtigheden af selvstændig deltagelse i egen mental, fysisk og åndelig sundhed og velvære. Sammen skaber vi et rum, hvor det er sikkert at være og hvor du kan udfolde dig både fysisk, mentalt og åndeligt.

Vi vil skabe glæde og højere opmærksomhed samt forståelse for, hvad vi ikke kan se og føle, men som er en ubestridelig del af vores hverdag og vores liv.

             Færdigheder

Jeg har altid været åndeligtbevidst, så intet kommer som en overraskelse for mig. Jeg har dog samlet og opdateret teknikker til brug i sessioner - en til en, eller i grupper. Jeg tror på, at vi altid lærer og altid har mulighed for at vokse. Vi skal bare åbne os for de muligheder, der er sat for os.

 

Spiritualist og Bevidsthed-flytter. 

Kommunikations og kriseterapeut, forskellige variationer i helbredende teknikker, lyd- og chakraafbalancering, urte- og homøopatisk viden, krystal og aromaterapi, kunstterapi, kinesologi, zoneterapi, akupressur / medianmassage, spinal interpunktmassage, clairvoyance / mediumship, meditation, yoga, callenetics, latter yoga, almen fitness, almen ernæring.

Contact

Menneske eller identitet

På Zulu betyder Buntu, "Menneske" eller "Identitet". U-buntu er et traditionelt afrikansk koncept. Ordet ubuntu kommer fra zulu og xhola sprog, og kan groft oversættes som "menneskehed over for andre." Ubuntu belyser alle de dyder, der opretholder harmoni og ånden i at dele blandt medlemmerne af et samfund. U-buntu betyder "jeg er, derfor du er".

 

Buntu, meaning man or individual – also prosperity, good business and purity – is all about innovation, Sustainability and Spirituality.

We want to grasp the new, and be part of the yet unknown.