Sitara.RINGANA

RINGANA

So fresh - So Beautiful -So free

100% Natural

Pris:

 

Valgfri ansigtsbehandling    Kr. 600,- eksl. moms

 

 

 

 

 

Køb dine egne produkter her,

eller bestil dem i klinikken.

Livsstil, velvære & nærvær

kan ikke produceres kunstigt!


Det absolut fantastiske ved brug af disse rene friske produkter, er at de med deres aktive virkstoffer er tilpasset din hud. Der skal ikke en større videnslkab til at lave en god rens og pleje af din hud derhjemme.


Vi gennemgår produkterne der bruges under, eller efter behandlingen - alt efter dit temperament.



ANSIGTBEHANDLING


Vi starter med en afrensning, så en tonic. Med en varmeklud åbner vi porrerne,  inden vi laver en dybde rens med en folierende scrub. Scrubben massegers let ind, og ligger på ca 10 min og virker aktivt i huden.

Der efterfølges med en  regenerende serum, der med sine meget fine molekyler arbejder sig ind i huden, og vækker en regenrering.

Afslutningsvis massegers med en Hydroserum og en ADD* efter valg.


Der kan afsluttes med en teint, hvis det øsnkes.


REPAIR:

Meget antioxidant bioflavonoid reducerer inflammatoriske processer i huden. Meget effektiv vitamin B6 styrer talgproduktionen og beroliger huden. Frankincense - balancering, beroligende og antiinflammatorisk.Meget effektivt C-vitaminderivat. Bekæmper urenheder.


EFFECT:

Kobber lysinat trænger ind i de dybere hudlag, hvor den opnår sin unikke udjævning effekt. Parakressen sætter øjeblikkeligt ind og glatter udtrykslinjer. Naturlige kobber peptid stimulerer collagen syntese og genskaber huden. Røde alger løfter straks og giver en behagelig og forfriskende hudfølelse.


GLOW:

Meget aktiv vitamin B3 giver en jævn hudtone. Regenererer beskadigede hudbarrierer; lysner alder og pigmenteringspunkter. Kransburre, en anti-forureningsstof, der styrker hudbarrieren. Har en antioxidant effekt og forbedrer hudens tilstand. En særlig bioflavonoid fra citrusfrugter fremmerhudens mikrocirkulation. Yderst effektiv C-vitamin har en antioxidant virkning, og stimulerer teint